Zeray Meva’da çalışanı da oturanı da koruyacak

Zeray Meva’da çalışanı da oturanı da koruyacak

İzmit merkezli Zeray İnşaat bölgemizdeki ilk projesini Çayırova’dan başlattı: Meva Anadolu’da İSG önlemlerini firma kendi sağlayacak. Fransız Balkon kullanmayacak. Depreme dayanıklı olacak

zeray-insaat-8.jpg

Gerek ilimiz gerek ülkemizde çok sayıda projeye imza atan Zeray İnşaat, Gebze Bölgesi’ne Çayırova’dan, Meva Anadolu ile girdi. Projenin tanıtım toplantısına gerek bölgemiz, gerek ilimiz basını yoğun ilgi gösterdi. İlimiz merkez ilçesi İzmit merkezli firmanın sektöründe 10 yılı geride bıraktığı öğrenildi.

DÖRT DÖRTLÜK EV SAHİPLİĞİ

Zeray İnşaat basını çok geniş bir heyetle karşılayıp ağırladı. Zeray İnşaat Genel Müdür Yardımcıları Sevinç Soydan ve Aras Adıgüzel, Direktör Murat Uzuner ve Proje Satış Müdürü Şüheda Turoğlu ile firma çalışanları dört dörtlük bir ev sahipliği sergiledi.

PR ARACISIZ DİREK DİYALOG

 

 

İkram, bu esnafa firma heyetinin gazetecilere kendini tanıtıp tanışması ile başlayan toplantı proje tanıtımı ve örnek dairenin gezilmesi ile sona ile erdi. Bu arada firmanın emsallerinin çoğunda görüldüğü gibi PR hizmeti satın almadan tanıtımı direk kendinin üstlendiği ve basınla ilişkiyi aracısız, direk kurduğu gözlendi.

İSG DEPARTMANI KURDUK

zeray-insaat-4.jpg

Basına bilgilendirme Zeray İnşaat Proje Satış Müdürü Şüheda Turoğlu tarafından yapıldı. Turoğlu gazetecilerin sorusuna da yanıtladı. Turoğlu, “İSG önlemleri”ne dair soruya özetle, “İş sağlığı ve güvenliğini çok önemsiyoruz. Hatta öyle ki, İSG hizmetini dışarıdan satın almadık. Kendi bünyemizde departman oluşturduk” diye yanıtladı.

BALKONLARI FRANSIZ DİPİ DEĞİL

Gebze’de temmuz ayındaki kazada dördüncü kattan düşen 2.5 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği ve iskanı olmayan binada, Fransız balkon tipinin etken olduğunun tartışıldığı hatırlatılan Turoğlu, projenin balkonlarında da gereken her tür önlemin alındığını ve Fransız tip balkon kullanımının söz konusu olmadığını söyledi.

ZEMİNE UYUMLU SAĞLAM YAPILAR

Turoğlu, bölgemizin deprem kuşağında yer almasından sebep bu konuya dair yöneltilen soruya da temel aşamasından itibaren, inşaatın gerçekleşeceği zemin de göz önünde tutularak sağlam binalar inşa ettiklerini kaydetti.   

PROJEYE DAİR: 650 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Çayırova’nın lüks standartta toplu konut yoğun mahallesi Akse’de inşaatına başlanmak üzere olan proje toplamda 750 konuttan oluşacak. 1+1’den 4+1’e kadar bahçe dubleks ve teraslı daire seçeneklerinin de bulunduğu konut projesi 18 ayda tamamlanacak. Projenin toplam maliyetinin 650 milyon TL olduğu belirtildi.

1+1’LER 462 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Uzun süredir üzerinde çalışılan proje 18 ayda tamamlanacak. Bu sürenin 7 ayı kaba inşaat, 9 ayı inşaat, son 2 ayı ince inşaat şeklinde olacak. Günümüz koşulları üzerinden; 1+1 dairelerin fiyatı, 462 bin TL’den başlayacak. Metrekare birim fiyatı yine günümüz itibariyle, 5 bin – 5 bin 300 TL arasında seyrediyor.

SOSYAL DONATI
 


Konutların içerisinde güvenlik birimleri, otoparklar, kafeteryalar,  bin 500 metrekare açık yüzme havuzu, spor salonu, hamam, spa, sauna, geniş kapsamlı sosyal aktivite alanları da yer alacak. Dubleks ve teras katlı seçeneklerin yer aldığı proje özgün mimarisi ve bölgenin doğasıyla uyumlu peyzaja sahip olacak. (Haber Merkezi)

 

zeray-insaat-10.jpg

 

Daha fazla detay: https://zerayinsaat.com.tr/devam-eden-projeler/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.