“Zengin kentin yoksul halkı”

“Zengin kentin yoksul halkı”

 CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Akdemir, “Kocaeli, Türkiye’nin en çok vergi veren kenti. Adı zengin kent ama Kocaeli fakirlere...

 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ali Akdemir, “Kocaeli, Türkiye’nin en çok vergi veren kenti. Adı zengin kent ama Kocaeli fakirlere yapılan yardımlarla anılıyor” dedi.

CHP’nin Büyükşehir aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir Derince ’de partililer ile buluştu. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Derince İlçe Başkanı Sefer Yeni, İlçe Sekreteri Sabriye Gülşah, Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş, meclis üyeleri, meclis üyeliği adayları ve partililer katıldı.

“HAZIRLIKSIZ DEĞİLİM”

Konuşmasının başında CHP’deki ön seçimlerin partiye yeniden çalışkanlık kattığını ifade eden Ali Akdemir sözü Büyükşehir’e getirerek “Büyükşehir için şu anda iki aday adayı var. Ben 2 buçuk yıldır bütün ilçeleri dolaşıyorum. Hazırlık için her şeyi yaptık. Ben aday olursam hazırlıksız olmayacağız. Büyükşehir’de en iddialı aday olduğumu düşünüyorum” dedi.
Partililere seslenen Akdemir, Kocaeli’nin sorunlarla anılan bir kent olduğunu vurgulayarak, “Kocaeli, bir zamanlar Kocaelispor ile, büyük projeler ile anılıyordu. Kocaeli şimdi AKP’nin yüzünden sorunlarla anılıyor. 15 yıl önce bu kentin su sorunu vardı, yine var. Trafik sorunu vardı, hala var” diye konuştu

“OY VERENE HİZMET GİTMİYOR”

 

İktidar partisinin yüksek oy alma olasılığının olduğu yörelerde daha fazla çalışma yaptığını söyleyen Akdemir, CHP’nin Belediye başkan adaylarının nitelikli isimlerden oluştuğunu belirtti. Akdemir, “Özellikle, İzmit’te, Derince ’de, Kandıra ’da çok güçlüyüz. Büyükşehir’de de çok güçlüyüz. Ben AKP’nin güçlü olduğu yerlerde daha fazla çalışma yaptım. AKP oy aldığı yerlere ‘Nasıl olsa bunlar bize oy veriyor’ diye hizmet götürmüyor. Kocaeli büyük bir çelişki yaşıyor. Oy verene de vermeyene de hizmet yok. AKP 15 yıldır ne yapıyor. 52 milyon dolar harcamışlar ama sorunlar aynen duruyor. Dolayısıyla burada yaşayanları ‘zengin kentin fakir halkı’ olarak tanımlayabiliriz” diyerek sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.