Zehir tacirlerine operasyon! 3 şüpheli tutuklandı

Zehir tacirlerine operasyon! 3 şüpheli tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, Gebze İlçesinde düzenlenen operasyonda, değişik miktarlarda uyuşturucu maddeler ile birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gebze ilçesinde başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyonda, 4 kişi gözaltına alınırken, şüpheliler ile birlikte 3 kilo 102 gram Metamfetamin, 2 gram Esrar, 7 Captagon Hap, suçtan elde edildiği değerlendirilen 25 bin 200 Türk Lirası ile 12 bin Suriye Lirası ele geçirildi. Tamamlanan işlemleri sonrasında, adli mercilere sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VALİ YAVUZ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından operasyon ile ilgili olarak “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Gebze ilçesinde bir olayda toplam 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.