Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin zehir tacirlerine karşı yürüttüğü mücadele devam ediyor.

14-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken 21 kişi de tutuklandı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin il genelinde yaptığı uygulamalar neticesinde 58 olayda toplam 118 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Bu şahıslardan 21’i tutuklanırken, 90’ı serbest kaldı. 3 şahıs adli kontrol şartı olmak üzere serbest bırakılırken, 4 şahıs ise adliyeye sevk edildi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU

Kocaeli Emniyeti'nin yaptığı operasyon ve uygulamalar neticesinde; 841 gram esrar, 58 gram skunk, 8 gram eroin, 1 kg 034 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 307 gram metamfetamin, 5.840 adet ecstasy ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda; 3 adet tabanca, 33 adet fişek, 6 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5.250 TL para ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.