Zammı almadan,etiket değişimi mi başladı?

Zammı almadan,etiket değişimi mi başladı?

On binlerce takipçisi bulunan ZAM Haber isimli sosyal medya hesabı, ilginç bir paylaşımda bulundu. Bir marketler zincirinin yönetimi tarafından, personele atılan etiket değişimi için atılan SMS talimatını görenler, “Zamlı maaşı almadan zam geldi” yorumunda bulundu.

Ekonomik sıkıntılar çeken, aldığı ile ay sonunu getiremeyen milyonlarca kişi, önceki akşam açıklanacak olan 2024 yılı asgari ücreti için televizyonların başına kitlendi. Asgari ücrete yapılan yüzde 49.1'lik zam, vatandaşı havalara uçurtmasa da büyük ölçüde rahatlattı. Açıklama sonrası sosyal medyada yapılan yorumlarda ise, bir çok vatandaş, bu zammın fırsat bilinerek, hayatı daha da zorlaştıracak olan yeni zamların gelmemesi temmennisinde bulundu.

ZAM HABER PAYLAŞTI

Öte yandan, vatandaş daha zamlı asgari ücreti almamışken, bazı markaların zamları uygulamaya başladığı ileri sürüldü. ZAM Haber isimli sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan bir sosyal medya hesabı, “...., mağaza sorumlularına asgari ücret açıklamasının hemen ardından sms ile ulaşılmış olup etiket değişimi için mesaileri ayarlamalarını istemiş. Yani güne yine hiç farkına varmadığımız zamlarla başlamış olduk” ifadeleri ile bir zincir market yönetiminin çalışanlarına attığı SMS görüntüsünü paylaştı.

ETİKET DEĞİŞİMİ

Paylaşılan SMS görüntüsünde “ Bütün şube müdürlerine, bu gece belirtilen fiyat değişikliklerinin yapılması, etiket değişimleri için mesaiye kalma dahil bütün tedbirlerin alınmasını rica ederim” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.