Zaferin 91’nci yılı kutlu olsun

Zaferin 91’nci yılı kutlu olsun

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’nci yıldönümü vesilesiyle bugün tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de kutlamalar yapılacak. Kutlamaların ilk...

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’nci yıldönümü vesilesiyle bugün tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de kutlamalar yapılacak. Kutlamaların ilk adresi Gebze Cumhuriyet Meydanı olacak. 

İLK KUTLAMA CUMHURİYET MEYDANI’NDA

30Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle ilk kutlamalar Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda olacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtında saat 09.30’da çelenk sunma töreni yapılacak. Törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Mustafa Bulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katılacak. Çelenk sunma töreninin ardından kaymakamlık makamında, ilçe kaymakamı, beraberinde garnizon komutanı ve ilçe belediye başkanı olduğu halde tebrikleri kabul edecek. 

KAYMAKAMDAN BAYRAK GENELGESİ

30Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Gebze Kaymakamlığı tarafından tüm kamu kurum ve kuruluşlarına bir yazı gönderildi. Kaymakamlık tarafından gönderilen yazıda, 30 Ağustos günü saat 07.00'de başlayıp 24.00'da sona erecek Zafer Bayramı münasebetiyle, 30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 07.00'den itibaren bütün resmi daireler bayraklarla süslenecektir, ana caddelerin, meydanların ve işyerlerinin bayraklarla donatılması Belediye Başkanlığı tarafından sağlanacak ve konutlara bayrak asmaları için halka gerekli duyuru yapılacaktır. Bayrakların temiz, ütülü ve nizami ölçülerde olması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.