“Zafere Az Kaldı”

“Zafere Az Kaldı”

  Saadet Partisi Kadın Kolları hafta sonunu yoğun programla geçirdi. Kadın Kolları Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen sabah kahvaltısının...

 

 

Saadet Partisi Kadın Kolları hafta sonunu yoğun programla geçirdi. Kadın Kolları Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen sabah kahvaltısının ardından Kasım ayı ilçe divanını geniş bir katılımla gerçekleştiren teşkilat mensupları Gebze Belediyesini almak için hazır oldukları mesajını verdi.

 

“EVLERİMİZDEN FADKARLIK EDECEĞİZ”

 

Kasım ayı ilçe divanından önce Gençlik komisyonumuz tarafından kahvaltı programı organize edildiğini ifade eden Başkan Nesrin Özkan, “Görüyoruz ki gençlerimiz cıvıl cıvıl, ışıl ışıl gözlerinden şevk ve azim fışkırıyor. Onların bu gayretli çalışmaları ve enerjileri bizleri motive ediyor ve bizler kendi yorgunluklarımızı unutup onlara ayak uydurmaya ve daha çok çalışmaya çalışıyoruz. Artık 3 ay gibi kısa bir süre kaldı seçime. Bu zaman aralığında evlerimize çok fazla zaman ayıramayacağız. Vaktimizin çoğunu teşkilatta ve teşkilat çalışmalarında geçireceğiz. Bu anlamda çocuklarımızdan ve eşlerimizden evimizden fedakârlık edip Gebze’nin Saadete kavuşması için çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.