Zafer kazanmak mayamızda var

Zafer kazanmak mayamızda var

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ağustos ayının zafer ayı olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına temel teşkil eden, 30 Ağustos 1922'de kazandığımız Büyük Zafer'in 97’nci yılını kutlamanın haklı gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.
 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli kilometre taşlarından biridir. Kazanılan zaferle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Zafer, en çok Türk’e yakışır. Bizler zaferlerimizi masa başında değil, er meydanlarında kahramanca savaşarak kazanan asil bir milletiz. Zafer kazanmak bizim ruhumuzda, mayamızda var. 1071’de Malazgirt’te var olan ruhla İstanbul’un fethinde var olan ruh, Sakarya’da Dumlupınar’da, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da ortaya çıkan ruh işte o aynı ruhtur.
 Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.