Zafer bayramını böyle kutladık

Zafer bayramını böyle kutladık

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’nci yıldönümünde Gebze’de resmi törenlerin dışında vatandaşlar alternatif kutlamalar yaptı. Alternatif kutlama...

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91’nci yıldönümünde Gebze’de resmi törenlerin dışında vatandaşlar alternatif kutlamalar yaptı. Alternatif kutlama yapan CHP’liler anıta çelenk bırakırken MHP’liler ise stand kurarak bayrak dağıttı. 

 

10 DAKİKALIK RESMİ TÖREN

Resmi tören Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı adına Üstteğmen Emrullah Gündoğdu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Gebze Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şamil İnan, GYTE Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, Gebze Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk sunma töreninden saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra tören son buldu. 

CHP’DEN ÇELENK MHP’DEN BAYRAK

Resmi törenin dışından CHP Gebze ilçe örgütü Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. MHP Gebze ilçe teşkilatı ise 30 Ağustos münasebetiyle Gebze Kent Meydanı’nda bir stand kurup vatandaşların bayramını kutladı. MHP AR-GE komisyonu tarafından kurulan stantta vatandaşlara bayrak dağıtıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.