Yüzyıl’dan sağlık sempozyumu

Yüzyıl’dan sağlık sempozyumu

Özel Yüzyıl Gebze ve Pendik Hastaneleri Kurumsal İletişim ve İş Geliştirme Koordiantörlüğü, Ortopedi ve Travmatoloji ve El Mikro Cerrahi ve Enfeksiyon hekimleri yönetiminde sağlık sempozyumu gerçekleştirdi.

Ramada Airport Otel’de önceki gün gerçekleşen sempozyuma işyeri hekimleri, işyeri hemşireleri, İş Güvenliği uzmanları, İnsan Kaynakları ve Kurum yöneticileri, sendika başkanları ve tüm sağlık paydaşları katıldı. Sempozyumda konuşmacı olarak ise  Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi Başhekimi Dr. Gülay Çetinkaya, Genel Müdür yardımcısı Ersin Koca, Medikal Direktör Dr. Emin Murat, Enfeksiyon Hekimi Prof. Dr M. Faruk Geyik, Ortopedi ve Travmatoloji ve El Mikro Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Toker ve Op. Dr. Nedim Özkara katılım gösterdi.

SUNUMLAR GERÇEKLEŞTİRDİLER

Özel Yüzyıl Hastaneleri Enfeksiyon uzmanı Prof. Dr. M. Faruk Geyik, pandemi hakkında güncel bilgilendirme ve sunum gerçekleştirdi. Daha sonra sırasıyla Özel Yüzyıl Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji, El ve Mikro Cerrahi uzmanları Doç. Dr. Serdar Toker ve Ortopedi Op. Dr. Nedim Özkara iş kazaları ve organ kopmaları hakkında sunumlar gerçekleştirerek çeşitli sorulara cevap vererek sempozyumu ilgiyle ve başarıyla tamamladılar.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

yuzyil-2.jpg

 

yuzyil-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.