YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Spora hizmet noktasında birçok projenin hayata geçtiği Derince’ye bu dönem kazandırılan önemli eserler arasında yer alan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme...

Spora hizmet noktasında birçok projenin hayata geçtiği Derince’ye bu dönem kazandırılan önemli eserler arasında yer alan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, ilçe halkı ve sporseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Derince’de sporun gelişimine katkıda bulunan Yüzme Havuzu ilçedeki tüm kesimlere hitap ederken, burada yapılan projelerle birinci sınıf öğrencilerinden engelli bireylere kadar 7’den 70’e herkes yüzme sporu ile tanışıyor. Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi’ndeki adresinde hizmet veren 25 metre uzunluğundaki, yedi kulvarlı Kapalı Yüzme Havuzu, ilk 3 aylık süreçte yaklaşık 10 bin kişiye ev sahipliği yaptı. Yarı olimpik özelliği ile spora hizmet noktasında faaliyetlerini sürdüren Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda alanında uzman 30 personel görev yapıyor.

SOSYAL DONATILAR VE BİREYSEL BRANŞLAR

Çocuk eğitim havuzu, fitness salonu, kondisyon merkezi, cimnastik salonu, etüt odası, ofisler ve kafeterya gibi sosyal donatıların yer aldığı Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda sportif faaliyetler sadece yüzme ile sınırlı değil. Spor kompleksine gelen vatandaşlar burada yüzme dışında fitness, karate, step-aerobik, plates, aikido, boks, cimnastik, kick boks, judo ve zumba branşlarında da eğitim alabiliyor. ‘Derince’de yüzme bilmeyen kalmasın’ anlayışıyla faaliyet gösteren Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda bireysel talepler dışında, kurum ve kuruluşlara yönelik çalışmalar da söz konusu. İlçedeki ilköğretim okulları, Kur’an kursları ve engelli bireylere yönelik projeler ile yüzme sporunun tüm ilçeye yansıtıldığı tesisten yararlanmak isteyenler için aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık ücret tarifeleri oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.