Yusufca FC şampiyon oldu

Yusufca FC şampiyon oldu

Geleneksel 8. Genç Kandıralılar Halı Saha Turnuvası Final müsabakasıyla sona erdi. Büyük mücadeleye sahne olan final maçında Avlanlı 1921 ile Yusufca FC kozlarını paylaştı.

Geleneksel 8. Genç Kandıralılar Halı Saha Turnuvası Final müsabakasıyla sona erdi. Büyük mücadeleye sahne olan final maçında Avlanlı 1921 ile Yusufca FC kozlarını paylaştı. Maçı 2-1 kazanan Yusufca FC Geleneksel 8. Genç Kandıralılar Halı Saha Turnuvasının şampiyonu olmayı başardı. 17.00’deki final maçı öncesinde saat 16.00’da gösteri maçı yapıldı. Turnuvanın en centilmen takımı ile diğer takımların kaptanları karşılaştı. Gösteri maçının ardından final maçı heyecanı yaşandı. Maçı kazanan Yusufca FC oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Finalist takımların oyuncularına plaket takdim edildi.

GENİŞ KATILIM

Plajyolu’nda yer alan Or-Ar Çim Halı Tesisleri’nde gerçekleştirilen final müsabakasına İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörleri Nurullah Özer ve Cem Serhat Dayanç, İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları Pelin Coştur Filiz, Büşra Kuşçu, Salih Işık, CHP İzmit İlçe Kadın Kollarını temsilen Gizem Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.