YUNUS KURAKÇI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

YUNUS KURAKÇI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

Akan İhtisas Spor Kulübünün başarılı boksörü Yunus Kurakçı Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Akan İhtisas Spor kulübünün başarılı...

Akan İhtisas Spor Kulübünün başarılı boksörü Yunus Kurakçı Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

 

Akan İhtisas Spor kulübünün başarılı ve gelecek vadeden boksörü Yunus Kurakçı Türkiye Ferdi Boks şampiyonasını sakatlığını nedeniyle bronz madalya alarak tamamladı.

 

Bayburt’ta yapılan şampiyona da başarılı bir performans sergileyen Kurakçı dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

 

Akan İhtisas Spor Kulübü antrenörü ve başkanı Hasan Akan, sporcusuyla gurur duyduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi. “Yunus şampiyonaya son derece başarılı bir girişi yaptı. Çeyrek final maçını kazanarak yarı finale çıktı. Ancak sakatlığı nedeniyle yarı final maçına çıkamadı. Sporcumuzun sağlığı bizim için birinci planda, hedef Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazanmaktı bunu başardık. Türkiye şampiyonasına iyi hazırlanarak Milli takıma girmenin çabası içerisinde olacağız. Sporcumuz Yunus Kurakçı ve bizlere bu şampiyona da destek veren herkese teşekkür ediyoruz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.