Yunus Emre Aşkın Gözyaşları  Kitap Ödülüyle Çevirimiçi Sahneleniyor

Yunus Emre Aşkın Gözyaşları Kitap Ödülüyle Çevirimiçi Sahneleniyor

Ferah Tiyatro’nun Çayırovalı tiyatrocular ve Çayırova Belediyesi desteğiyle Sinan Yağmur’un eserinden sahneye hazırladığı Yunus Emre Aşkın Göz Yaşları’nın ilk perdesi bayramın üçüncü günü çevirimiçi ve kitap ödüllü sahnelenecek

Yazar Sinan Yağmur’un Aşkın Gözyaşları: Yunus Emre adlı eseri sahneye uyarlanıyor. Çayırova Belediyesi desteğiyle Üsküdar Ferah Tiyatrosu’nca hazırlanan oyunun ilk perdesi bayramın üçüncü günü (15 Mayıs Cumartesi) saat 20.00’de canlı performansla sosyal medyadan, çevirim içi sahnelenecek. Ferah Tiyatrosu’nun genel sanat yönetmeni Hakan Güneri tarafından yazılıp yönetilen oyunda başrollerde Ferah Tiyatrosu’nun, yardımcı oyunculuklarda Çayırova Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun oyuncuları rol üstlendi.

https://www.gebzehaber.net/sinan-yagmurun-yunus-emresi-cayirovada-sahnelenecek-72836h.htm

 

tiyatroooo.jpg

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Facebook, ve İnstagram dâhil (@ciftcibnymn) sosyal medya hesaplarından canlı performans ile çevirimiçi sahnelenecek oyun Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nden yayınlanacak. Yayın esnasında adını soyadını ve şehrini yorum olarak yazıp yayın sonuna doğru verilen Watshapp hattına istenilen bilgileri aktarıp oyun içinden bir bölüme dair soruyu doğru yanıtlayanlar arasında yapılacak çekilişle, 2 bin kişi kitapla ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.