Yüksel Genç Trabzonlularla kahvaltıda buluştu

Yüksel Genç Trabzonlularla kahvaltıda buluştu

 CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç Gebze Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda hemşerileriyle buluştu. Dernek...

 

CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç Gebze Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda hemşerileriyle buluştu. Dernek binasından dün düzenlenen kahvaltılı programa çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

TRABZONLULAR GÖRMEZDEN GELİNMEMELİ

Programda ilk olarak bir konuşma yapan Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Kadıoğlu, Gebze’de yaşayan 70-80 bin Trabzonlu’nun olduğunu söyledi. Siyasi partilerin aday belirlerken bu kadar yoğun nüfusa sahip olan bir derneğin görüşlerini dikkate alması gerektiğini belirten Kadıoğlu, “Benim için en önemli olan Trabzonlu olmak gelir. Hangi partiden olursa olsun aday olacak kişinin Trabzonlu olması bizim için önemlidir” dedi. 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM  

CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Avukat Yüksel Genç ise yaptığı konuşmada, siyasi olarak çıktığı bu yolda hemşerilerinin desteğinin kendisi için önemli olduğunu söyledi. Genç, “Rahmetli Alaettin Kurt’u bölgeye yaptığı hizmetleri kimse görmezden gelemez. Bende rahmetlinin yarım bıraktığı bu hizmetleri tamamlamak için bir yerlere aday oldum. Bu anlamda sizlerin desteğini her zaman bekliyorum” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra dernek üyeleri kendi aralarında sohbet ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.