Yüksel Ercan, AK Parti’ye üye oldu

Yüksel Ercan, AK Parti’ye üye oldu

Uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan, Gebze AK Parti İlçe Teşkilatına giderek AK Parti’ye üye oldu.

Gebze’de uzun yıllar siyaset yapan bir dönemde Gebze Belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Yüksel Ercan AK Parti saflarına katıldı. Yüksel Ercan’a AK Parti rozetini Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar taktı.

YÜKSEL ERCAN’I PARTİMİZDE GÖRMEKTEN ÇOK MEMNUNUZ

Üyelik formunu imzalayan ve parti rozeti takan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “AK Partimizin Türkiye genelinde 11 milyon üyesi var. Bu sayı her geçen gün de artıyor. Dolayısıyla bizim gönlümüz geniş. Bu ülkeyi seven, sahip çıkanların her zaman bizim gönlümüzde yeri var. Yüksel beyi de yıllardır tanıyoruz. Sevdiğimiz, saydığımız bir abimizdir. Kendisini Partimizde görmekten son derece memnunuz, hoş geldiniz” dedi.

MESELE TÜRKİYE’NİN BÜTÜNLÜĞÜ

İlçe Başkanı İrfan Ayar’a teşekkür eden Yüksel Ercan ise, “Yıllardır ülkemiz için, insanlarımız için çalışıyoruz. Uzun yıllar yazdığım köşe yazılarında ülkemin birliğini, beraberliğini istedim. MÇP ve MHP’de Gebze ilçe başkanlığı yaptığımız dönemlerde Gebze’nin sorunları için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik, Son yıllarda çalışma ortamında da devamlı olarak günlerimiz AK Partili siyasilerle geçiyor. Ben zaten AK Parti’nin içindeydim. Bugün bunu resmileştirmiş olduk. Bundan sonra parti içerisinde bize ne görev verilirse gücümüz oranında yerine getirmenin çabası içerisindeyiz, Bana kucak açan AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum,Vatanımıza, milletimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

PARTİ ROZETİ İLÇE BAŞKANI İRFAN AYAR’DAN

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda yapılan imza ve rozet takma törenine AK Parti Gebze İlçe Başkan Vekili Mahmut Yandık, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Özgenç ve Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emrullah Bilgin katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.