Yücel Boru Fen Lisesi’nde kariyer günleri

Yücel Boru Fen Lisesi’nde kariyer günleri

18-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yücel Boru Fen Lisesi 2. Kariyer Günler etkenliği başladı.

Organizasyonun ilk gününde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, öğrencelerle bir araya geldi.
Gebze Yücel Boru Fen Lisesi 2. Kariyer Günleri’nin ilk oturumunda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, gençlerle buluştu. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “Bir hafta boyunca yapılacak kariyer günleri okulumuz için inşallah hayırlı uğurlu olur, öğrencilerimiz birbirinden değerli isimleri dinleme şansına erişecek” dedi.
Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Rektör Aslan, “Bir dolu ücretsiz eğitime internet yoluyla ulaşmanız mümkün, dünya elinizin altında. Bir yabancı dil öğrenin. Mutlaka kitap okuyun, yazlar yurtdışına gitmenin yollarına bakın. Üniversite seçiminde okulun sosyal imkanlarını araştırın. Günümüzde şirketler en çok yabancı dil, kendini ifade etme ve okul yaşamında parçası olduğu projelere önem vermektedir. Bugün varolan bir dolu iş kolu, çok kısa zamanda yerini yenilere bırakacaktır. Kendi işinizin lideri olmayı öğrenmeyi ihmal etmeyin. Hafta sonlarını AVM’lerde geçireceğinize, gezin ve yeni yerler keşfedin. Kariyer bir bütünden oluşur. Donanımlı olmanız için kendinize birkaç sene boyunca emek vermeniz gerekiyor.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.