Yücel Boru Fen Lisesi  girişimcilerinden üç ödül

Yücel Boru Fen Lisesi girişimcilerinden üç ödül

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda Türkiye birinciliği ve ikinciliği ile özel ödel olmak üzere üç ödül birden geldi

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda üç ödül birden edindi. Program için öğrenciler tarafından yedi ayrı şirket kurulmuş, beşi programa başvurmuş, üçü yarı finale kalmıştı. Girişimcilik ürünlerinin prototiplerinin üretildiği son aşamada BORnbizz Şirketi ikincilik edindi. Şirkete aynı zamanda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Marka Girişimcilik Özel Ödülü verilirken en iyi girişimci sunumu kategorisinde de birinciliği edindiler. Yarı finaldeki diğer ekip Ecoriendo ise Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan Kaynak Verimliliği Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü Yücel Boğa bir ikincilik ve üç özel ödülle kendilerini gururlandıran BORNbizz Şirketi’nin yöneticileri  Ömer Sefertaş, Ayşenur Zora, Duygu Akgündüz, Melike Yılmaz ve Umutcan Özdemir ile Ecoriendo Şirketi’nin yöneticileri Sertan Hakkı İmamoğlu, Yekta Metin, Elif Önel, Pelin Kayabaşı, Aysel Koç , Simge Taşdelen’i ve rehber öğretmenleri Serpil Mutay’ı tebrik etti.

 Girişimcilik programı sürecinde öğrencilerimin kurduğu şirketlere güvenen, maddi ve manevi desteklerini daima gördükleri Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan, TÜBİTAK MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e  teşekkür etti.

Yarışmaya katılan ve yarı finalist olan RecyTec ile ilk 75 şirket arasına giren TsundOKU, Opista GençBizz şirket sahibi öğrencilerimizi cesaretlerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.