YRP’nin hedefinde tüm köyler var

YRP’nin hedefinde tüm köyler var

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze’nin köylerinde halkla buluştu.

Aras, Dr.Fatih Erbakan’ın selamlarını iletip hedeflerinin Kocaeli’nin tüm köylerini dolaşmak olduğunu söyledi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanı Mehmet Aras, Gebze’ de bir dizi temasta bulundu. Aras ilk olarak Mollafenari Köyü eşrafından, aynı zamanda YRP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kabaca’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Mollafenari Köyü camisinin cemiyet salonunda yapılan iftar yemeğinde, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
MOLLAFENARİ ÖNEMLİ
Yaklaşık 200 kişinin hazır bulunduğu iftar sonrası kalabalığa hitap eden aras, Mollafenari Köyü’nün Milli Görüş geleneği için ifade ettiği öneme işaret etti.
Aras iftardan sonra YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez ve başkanlık divanı üyeleri ile halkla kucaklaşma programına başladı.
İlk olarak Ademoğlu Kıraathanesi’nde halkla buluşan Aras’a partisinin köy temsilcisi Abdullah Akbay da eşlik etti. Aras gördüğü ilgiyle moral buldu.
ERBAKAN’IN SELAMINI GETİRDİM
Aras daha sonra Denizli Köyü’ndeki kıraathaneleri ziyaret ederek köylüler ile sohbet etti. Gültekin Kıraathanesi’nde ağırlanan Aras’a partisinin köy temsilcisi Saim Kocabıyık da eşlik etti.
Aras burada yaptığı konuşmada, “Sizlere genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdim. Kendisi bize emir verdiler, ‘Gidin köylünün derdini dinleyin. Köylümüzün traktörünün mazotu var mı? Mahsulü pazara gelebiliyor mu? Gidin sorun ve köylümüzün halini bana rapor edin’ diye emir verdi” diye konuştu.
TÜM KÖYLERİ DOLAŞACAĞIZ
Programına Cuma Köyü’nde devam eden Aras burada da köy temsilcisi Ahmet Erdoğan tarafından karşılandı. Cuma köy muhtarı Hüseyin Ünal’dan köy hakkında bilgi aldı. Sonrasında köy kahvesini ziyaret edilip, halka hitap edildi. Son olarak Avcılar Kulübü lokalinde konuşan Aras hedeflerinin Kocaeli’nin tüm köylerini dolaşmak olduğunu ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.