YRP’liler beden ve ruh seminerinde buluştu

YRP’liler beden ve ruh seminerinde buluştu

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Prof. Dr. Serhat Fındık ve Psikolog Mikdat Ertem’in katılımıyla beden ve ruh sağlığı konferansı düzenledi.

Gebze Belediyesi Sardunya Kültür Salonu’nda dün akşam gerçekleşen sağlık konferansın Moderatörlüğünü Yaşar Birgül’ün  yaparken konferansa Prof. Dr. Serhat Fındık (Göğüs Hast.ve Alerji Uzm.) ve Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Uzm. Klinik Psikolog Mikdat Ertem katıldı.  Toplantıda çeşitli STK, sendika ve siyasî parti temsilcileri de hazır bulundu. İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın selamlama konuşmasının ardından Prof. Dr. Serhat Fındık söz aldı. Kocaeli doğumlu olduğunu söyleyerek hemşerileriyle buluşmuş olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek söze başladı. Salgın sürecini ‘Yanlışlıklar Komedyası’ olarak tarif eden Prof. Fındık; Dünya Sağlık Örgütü’nün başındaki kişinin bir hekim olmadığını ve bir biyolog olduğunu, PCR testiyle hastalık teşhisinin konulamayacağını ki zaten güvenilir bir test olmadığını belirtti.

 

PLAKET VERİLDİ

Prof. Dr. Serhat Fındık kovitin bir laboratuvar virüsü olduğunu, aşıların ruhsatlı sıvılar olmadığını ve dayatılanların ancak aşı adayı olabileceğini anlattı. Çocukların süper taşıyıcı ilân edilmesiyle dede ve ninelerin evlat sevgisinden yoksun bırakılarak, diğer insanların da korkutularak hasta edildiğini ifade eden Serhat Fındık, herkese aynı tedavinin verilemeyeceğini, hastanın veya yakınlarının onayı alınmaksızın entübe işlemi uygulanamayacağını vurguladı. Program sonunda günün anısına Prof. Dr. Serhat Fındık’a plaketini İlçe Başkanı Engin Kılıç Uzm. Klinik Psikolog Mikdat Ertem plaketini ise Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan takdim etti. Toplantı bitiminde de uzun süreli sohbet ve toplu resim çektirme süreci yaşandı.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.