YRP’li gençler İHH ile başladı

YRP’li gençler İHH ile başladı

Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları sivil toplum kuruluşlarının gençlik oluşumları ziyaretlerine Genç İHH Gebze ile başladı.

Yeniden Refah Partisi Gebze Gençlik Kolları,  Genç İHH Gebze’yi ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Gebze  Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci  ve beraberindekiler Gebze  Genç İHH Başkanı Osman Söyler’e konuk oldu. Sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında gençlik oluşumlarına yapılan ziyaretlerin ilkini Genç İHH’ya gerçekleştirdiklerini belirten Bilikci gençliğin geleceği vizyonu ve eğitimi hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getirdi. İHH’nin en etkili yardım ve sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Bilikci, “Mazlumlar için yapılacak en büyük iyilik balık vermek değil balık tutmayı öğretmektir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in de dediği gibi biz Allah nasip ederde iktidar olursak pansuman değil Doktor olarak tedavisini uygulayacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç İHH Gebze Başkanı Osman Söyler, “Mazlum çoğrafyalarda bir hizmet varsa temelinde Erbakan vardır” diye konuştu. (Haber merkezi)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.