YRP’li başkandan Atatürk ’süz 30 Ağustos mesajı!

YRP’li başkandan Atatürk ’süz 30 Ağustos mesajı!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ismini kullanmadı.

YRP’li ilçe başkanın Atatürk’ü kasten yok saydığı mesajı şöyle:

‘’Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin son zafer halkası, Kurtuluş Savaşı’nı kazandığımız, yurdumuzu düşmandan kurtardığımız son zaferimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı aynı heyecan ve ruhla kutluyoruz. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Bu vesileyle, İstiklal Savaşı şehitlerimizi ve bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda edenleri rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.