YRP’den ev ve işyeri ziyaretleri

YRP’den ev ve işyeri ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Evlerin kapılarını ‘Refah İçin Çalıyoruz’ çalışmaları kapsamında ev ve işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyor.

‘Refah İçin Çalıyoruz’ çalışmaları kapsamında Gebze Güzeller Mahallesi’nde sokak, park, işyeri ve ev ziyaretleri yaptıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin üstlendiği misyonun, Türkiye'nin kurtuluş formülü olduğunu dile getirdi, parti hedeflerinden bahsetti. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı, “Geçmişle bugün arasında mukayese yapacak olursak; iktidar partisine bu zamana kadar sonsuz destek veren Gebze, maalesef iktidar partisinden hakkı olan ilgi ve alakayı göremediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bugünkü Gebze böyle olmamalıydı, bu halde kalmamalıydı.

 

“İSTİKRARA İHTİYACI VAR”

Gittiğimiz her yerde ve çaldığımız her kapıda bir yakınma duyduk, sorun gördük, sıkıntılarla karşılaştık. Ortaya çıkan manzara gösteriyor ki, Gebze’nin Refah'a ihtiyacı var, huzura ihtiyacı var, istikrara ihtiyacı var. Tabi bunları mümkün kılacak olan adres ise, Yeniden Refah Partisi'dir" dedi. Yeniden Refah Partisi Güzeller Mahalle Temsilcisi Muammer Özkan, “Herkes bilir ki, Türkiye siyasetinin fotoğrafı Gebze’de netleşir ve Gebze ne derse, o olur. İlçe Teşkilatımızla yaptığımız ziyaretler gösteriyor ki, Yeniden Refah Partisi iktidara yürüyor. Milletimiz için artık alternatif var ve vatandaşımız bu alternatifinin Yeniden Refah olduğunu görüyor” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.