YRP’den Ahde Vefa programı

YRP’den Ahde Vefa programı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Ahde Vefa Buluşmaları Programında bugüne kadar davaya gönül veren isimler anıldı.

Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonu’nda önceki akşam gerçekleşen programa Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve çok sayıda partili ile davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Ne mutlu bize ki milli görüşe, Yeniden Refah Parti’mize hizmet ediyoruz. Aramızdan ayrılan birlikte yol yürüdüğümüz değerli ağabeylerimizi sizlerin huzurunda saygı ve özlemle anıyorum.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Mekânları cennet olsun.  Bugün aramızda çok değerli isimler var. Her birine emekleri için teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı olarak, ulaşabildiğimiz herkese gittik davet ettik. Ulaşamadığımız kişiler mutlaka olmuştur. Onların affını sığınıyoruz. Ahde Vefa Buluşmaları gecemize katılan tüm ağabey, dost ve kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

vefa-2.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.