YRP’de kongre heyecanı

YRP’de kongre heyecanı

Yeniden Refah Gebze İlçe Teşkilatını kongreye götürme vazifesi istişareler sonunda İl Başkanı Mehmet Aras tarafından İlçe Başkanı Engin Kılıç’a verildi.

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç olağan ilçe kongresiyle ilgili olarak, “ Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk. Birinci kırk yılı bizzat yaşadığımız için, ikinci kırk yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Yeniden Refah Partisi olarak sadece eleştiren değil, Millî Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ettik.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniden Refah Partimizin 3. kuruluş yıldönümünden, bugüne kadar büyük fedakârlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla aziz milletimize ve Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. En zor zamanda Millî Görüş sancağını tutup kaldıran ikinci kırk yılın kahramanları olarak tarihe geçecek Yeniden Refah Gebze teşkilatımıza da bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yapılacak 2. Olağan Kongremizin Yeniden Refah iktidarında milletimizin çektiği maddi ve manevi sıkıntılar son bulacak. Yaşanabilir ve Yeniden Büyük Türkiye hedefine ulaşılacak” dedi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.