YRP’de divan toplantıları devam ediyor

YRP’de divan toplantıları devam ediyor

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Divan Toplantısı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İlçe binasında önceki akşam gerçekleşen toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras dönemin Refah Partili Düzce belediye başkanı Ruhi Kurnaz’ın verdiği yemekte Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirtti. Mehmet Aras, “Refah Partisi’nin bölge belediye başkanlarının bir arada bulunduğu yemekte başka bir parti kurmak istediğini dile getiren Erdoğan’a, Dünya siyonizmine, sömürü düzenine tek başına başkaldıran Erbakan hocamıza bu ayrılık ihanet olur dedim. Belediye başkanı olunur, milletvekili olunur, bakan olunur fakat Erbakan olunmaz dedim.

“HÜKÜMET GİDİCİ”

Hocamıza ihanet edenler, koltuk sevdasına düşenler er ya da geç düştükleri yanlışı anladılar. Rutin haline gelen akaryakıt zamları, elektrik, doğalgaz zamları ve gıda zamları milletin belini iyice bükmüştür. Dolar rekor üstüne rekor kırarken hükümetten ses çıkmamaktadır. dedi. Bu gidişatın erken seçim sinyalleridir. AKP dönemi sona eriyor, hükümet gidiyor. 94 seçimlerinde olduğu gibi Refah Partisi’nin sandıklarda patlayacağı seçim yakındır hazır olun. Dr. Fatih Erbakan ile birlikte yepyeni bir sayfa açılacak. Milletimiz müsterih olsun Yeniden Refah’la birlikte Türkiye huzura ve refaha kavuşacaktır” dedi.

 

aras-2-001.jpeg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.