YRP Ovacık Köyü’ne gitti

YRP Ovacık Köyü’ne gitti

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ,Teşkilatlanma Başkanı Mehmet Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri Ovacık Köyü Mahallesine ziyarette bulundular.

Ovacık sakinleriyle sohbet eden   ilçe başkanı Engin Kılıç, “ Köylümüzün ürününün gelirinin, üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi? Milyonlarca çiftçi ve köylümüzü yıllardır mağdur eden, ekonomimize zarar veren başta şeker pancarı kotası olmak üzere tarım ürünlerine konulan bütün haksız kotalar kaldırılıp atılacak, şeker pancarı ve diğer tarım ürünlerinin ekimine teşvik edeceğiz. Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemelerini sağlayacağız. şeklinde konuştu. 
Ovacık Köyü'ne Temsilcisi Ferhat Dede; kendilerine devredilen bayrağı en güzel şekilde taşıyacaklarını belirterek, “ Köyümüze bizleri ziyarete gelen İlçe Başkanımıza ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyoruz”dedi. 
6-101.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.