YRP “Haber” Çayırova’dan bildiriyor: Kentpark’ta rezalet

YRP “Haber” Çayırova’dan bildiriyor: Kentpark’ta rezalet

Şevki Demirci döneminde yapılıp bu dönem akışına bırakılan belediye projelerinden Kentpark’ın “döküldüğü” ihbarını alan YRP Çayırova adeta “gazetecilik” yaptı: “Burası tam bir rezalet” denilirken kaymakamlığa şikayette bulunuldu

yrp-3.jpeg

 

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Çayırova Kent Park’ta adeta “gazetecilik” yaptı. Basına bol görselle servis edilen haberde görüntü tek kelimeyle, “Rezalet” olarak tamamlandı.  Çayırova Belediyesi’nde Şevki Demirci döneminde yapılan ve bu dönem “akışına bırakılan” projeler arasında yer edinen Kentpark’ın mevcut durumuna dair Çayırova Kaymakamlığı’na da şikayette bulunuldu.

BM’DE ÜYELERİ OLSAYDI

ÖNERGE DE VERİRLERDİ!

 

yrp-4.jpeg

Dinamik bir kadroya sahip olan yönetim kendi kurumsalında, bir siyasi partinin il/ilçe örgüt veya teşkilatlarının genel merkez söylemlerinin yaygınlaşması, tespit ettiği kent sorununun önünde poz verip belediye meclisinde üyesi varsa önerge dahi vermeden geçiştirmesinden ibaret olmadığını da kurumsalında sergiledi.

MASABAŞI DEĞİL SAHABAŞI

Yeniden Refah Partililer’i partinin Yenimahalle Temsilciliği’ne gelen polisliğin yanı sıra gazetecilik mesleğinde de “ihbar” diye tanımlanan yoğun vatandaş şikayetleri harekete geçirdi. YRP Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez tarafından Çayırova İlçe Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanı Emre Kayaoğlu ve partinin Yenimahalle temsilcisi Taner Kum, Çayırova Kent Park’ta yaşanan, “rezalet” diye tanımladıkları bölgede, yerinde inceleme sonrası açıklamalar yaptı. Teşkilat böylelikle “Haber”i duyum üzerinden kağıda dökerek yazılı olarak geçiştirmedi. “Masabaşı” değil “Sahabaşı habercilik” örneği sergiledi.

NE AÇIKLAMA YAPACAKLAR?

 

yrp-5.jpeg

YRP “Haber” Çayırova Teşkilatı, Yenimahalle “Muhabiri” Temsilcisi Tamer Çam’ın “rezalet” yerinden aktarımları şöyle: “Bu projeyi hayata geçirirken, ‘10 milyon lira’ gibi ‘dev bir yatırım yapıyoruz’ diyerek övünenler şu anda kent parkın düştüğü bu durum karşısında acaba ne açıklama yapacaklar.

BEYTÜLMAL İSRAF EDİLMİŞTİR

Kıymetli Çayırova halkının da şahit olduğu üzere, maalesef ki durum içler acısı bir halde. Proje hayata geçirildikten sonra sahipsiz ve ilgisiz bırakılarak,  hizmetten geri bırakılmış ve binlerce lira harcanarak yapılan beytülmal ne yazık ki israfa dönüşmüştür.”

HARABEYE ÇEVRİLMİŞ

İçerideki görüntülerin içler acısı olduğunu belirten kaydeden Kum, “yayına ikinci defa bağlanıp” şunları kaydetti:  “Elektrik panoları, su vanaları, musluklar ve prizler yerlerinden sökülmüş, zarar verilmiş ve kullanılmaz hale getirilmiştir. Çevre temizliği dahi ihmal edilmiş. Yapıldığı günden beri kullanılmayan dükkânların camları kırık ve bu camları kıran şahıslar, dükkan içlerini harabeye çevirmiş. Karşılaştığımız durumdan anlaşılacağı üzere içeri de alkol, bali, tiner vb. maddeler kullanılmış ve içeriyi adeta kendilerine mesken edinmişler.”

KAYAOĞLU ŞEKERPINAR’DA

Şekerpınar Mahallesi’ndeki Çayırova Kaymakamlığı önünde “bekleyen” YRP Çayırova İlçe Teşkilatı Mahalli İdareler Başkanı Emre Kayaoğlu ise “şimdi Şekerpınar’a bağlanıyoruz” konunun takipçisi olacaklarını kaydetti:

RESMİ ŞİKÂYET

 

yrp-6.jpeg

“Yapıldıktan sonra amacına uygun olarak bir türlü hizmete sokulamayan ve şimdi de sahip çıkılmayarak binlerce lira zarara sebep olunan kent parkımızın, harabe halinden ve kötü niyetli insanların meskeni haline gelmesinden, Çayırova sakinleri olarak şikâyetçiyiz ve konu hakkında yetkililerden acil çözüm bekliyoruz. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.