YRP Gebze’den İlçe Divan Toplantısı

YRP Gebze’den İlçe Divan Toplantısı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe divanı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İlçe divanına İl Başkanı Mehmet Aras ile birlikte il yöneticileri katıldı. Divanda birim başkanları, gençlik kolları, hanım kolları ve mahalle başkanları raporlarını sundu. 
Divanda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “ Kasım ayı bizim için bir milat olmuştur. Gebze’mizden 1000 kişi Ankara’ya büyük kongremize katılmıştır. Burada şunu görüyoruz ki halk suni gündemlere kapılmayarak Yeniden Refah Partimize teveccühünü göstermiştir. Buradan tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” Dedi.
HALKIN DESTEĞİ İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ
İl Başkanı Mehmet Aras ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti:
“Yeniden Refah Partimiz kurulduğu günden, bugüne halkımızın desteği ile yoluna devam ediyor. Bu partinin bu gün gördüğü teveccüh, kimsenin minneti ile oluşmamıştır. Bizler karış karış tüm Anadolu’yu dolaşarak, bu partinin temellerini attık. Bu parti milli görüş fikriyatının 40 yılı aşkın temeli ve bizim verdiğimiz emekler üzerine kuruldu”dedi. 
Divanda Kongre Komisyon Heyetine çalışmalarından dolayı plaket verilirken Divana Katılan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür belgesi verildi.hihi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.