YRP esnaflarla görüştü

YRP esnaflarla görüştü

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç  ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Güzeller Mahalle Başkanı Muammer Özkan ile birlikte esnafın sorunlarını dinledi ve partilerinin tanıtımını yaptılar.

Yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgiler veren Başkan Kılıç, “Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak Güzeller Mahallesi  İbrahim Ağa Caddesinde bulunan değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Partimizin Çalışmaları hakkında bilgi verdik.
Ekonomik durgunluk, geçim derdi, ağır vergiler, sürekli artan döviz fiyatları, işsizlik konularında bize şikâyetler geliyor. İnşallah bunların hepsinin çözümünü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan öncülüğünde Cenabi Allah bizleri vesile kılsın.”dedi. 
Kılıç ayrıca 27 Şubat’taSaat:19:30’da  İzmit  Sekapark Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirecek ve Genel Başakan Dr.Fatih Erbakan’ın katılacağı ‘’Milletini Seven Erbakan’’ Anma ve anlama programına  tüm Gebzelileri ve davet etti.
1-178.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.