YRP Erbakan’ı ağırlayacak

YRP Erbakan’ı ağırlayacak

Yeniden Refah Partisi’nin il divanı Darıca’da gerçekleşti. İl Başkanı Mehmet Aras, genel başkanları Fatih Erbakan’ın 01 Aralık’ta Kandıra kongresine katılacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi, Genel Başkanları Doktor Fatih Erbakan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi’nin her ay farklı ilçede gerçekleşen il divan toplantısı ve halkla kucaklaşma programına bu sefer Darıca ev sahipliği yaptı. YRP İl Başkanı Mehmet Aras, 01 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan Kandıra İlçe Teşkilatı’nın YRP Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın katılacağını belirterek tüm Kocaelililer’i kongreye davet etti. 
ESNAFA BROŞÜR
YRP Kocaeli’nin Darıca’daki il divan toplantısı 10.30’da başladı. Üç saat sürdü. Toplantıda il başkan yardımcılarının ardından, ilçe başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında ayrı ayrı rapor verdiler. Yaklaşık 200 kişi ile gerçekleştirilen toplantıdan sonra, katılanların bir kısmı İl Başkanı Mehmet Aras öncülüğünde, Darıca da halkla kucaklaşma toplantısı icra ettiler. İstasyon Caddesi boyunca esnafları ziyaret eden partililer, gittikleri mekânlara partiyi tanıtan birer broşür bıraktı.
ÖĞRETMENİME BORÇLUYUM
İl başkanı Aras halkın topluca bulunduğu mekanlarda, halka hitap etti. Halktan gelen soruları yanıtladı.
İl divan toplantısı esnasında bir de konuşma yapan Aras
sözlerine öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Kendisinin 65 haneli bir köyde doğduğunu belirten Aras, kendisinin bu yaşına kadar, sendika genel başkanlığı, belediye başkanlığı gibi birçok önemli vazifeyi icra ettiğini belirtti. Bu görevlere gelebilmesini köy okulundaki öğretmenine borçlu olduğunu belirten Mehmet Aras’ ın köy okulundaki anılarını ve kendi öğretmeninin geleceğine ne denli katkılar sunduğunu belirttiği konuşması esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.
TÜM HANELERE ZİYARET 
Aras; “Öğretmenlerimize ne vermiş olsak onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Onlar bizim meşalelerimizdir” dedi. Aras, Kocaeli de 454 bin hane bulunduğunu ve bu hanelerin tamamını ziyaret etmek için, çalışmaları başlattığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.