Yozgatlı sanayici ve iş adamları buluştu

Yozgatlı sanayici ve iş adamları buluştu

Kısa adı YOSİAD olan Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi; Yozgatlı bürokratlarla Kocaeli’nde bir araya geldi

Dernek yönetimi; Kocaeli’nde ki bürokratlara; Yozgat yöresinin ‘Milli Yemeği’ olarak kabul edilen arabaşı ikramında bulunuldu. YOSİAD Yönetim Kurulu üyesi genç girişimci iş adamı Orhan Erbaş tarafından hazırlanan arabaşı yemeğinin ikramından önce; dernek yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Arabaşı ikramından önce bir araya gelen Dernek Yönetimi, ilk önce yönetim kurulu toplantısını yaptı; yapılan çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştirdi; yapılacak çalışmaların ise planlamasını yaptılar. Dernek Başkanı Erdal Öztürk; birlik ve beraberlik içinde her gün daha da güçlendiklerini dile getirdi; Yozgat’ta önemli projeleri hayata geçireceklerini bildirdi. Üyeler arasında ticari alış veriş sağlamak; ticari gelirlerini artırmak için çalıştıklarını da belirten Öztürk, “Derneğimiz güçlenecek. Üyelerimiz güçlenecek, Yozgatımız ve Yozgatlımız kazanacak; ülkemiz kalkınacak.

 

FUAR DÜZENLENECEK

Yozgat’ta bir fuar düzenleyeceğiz. Bu fuara yurt içinde ve yurt dışında bulunan ancak Yozgat’ta ticari faaliyet göstermeyen Yozgatlı iş adamlarımız katılacaktır. Bu fuarı, yaz aylarında düşünüyoruz. Bunun alt yapısını şimdiden oluşturuyor. Bu fuar, Yozgat Valiliği, Yozgat Ticaret İl Müdürlüğü, Belediye ve derneğimiz tarafından organize edilecektir.”dedi.  Katılımcılar; daha sonra hep birlikte toplu fotoğraf çektirdiler. Yozgat’ın yetiştirmiş olduğu genç girişimci iş adamı Orhan Erbaş, Yozgatlı iş adamlarını Kocaeli’ye getirerek Arabaşı ikramında bulundu, güzel bir ev sahipliği yaptı. Yapılan programın kusursuz olması; arabaşının lezzet odağı olması; programın oldukça verimli geçmesine vesile oldu; katılımcılar; ev sahipliğinden dolayı Orhan Erbaş’a teşekkür ettiler.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.