Yorgun mermiye muhtar isyanı!

Yorgun mermiye muhtar isyanı!

Pazar akşamı park halindeki aracı hasar gören Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, seçim sonrası sevinci abartan ve havaya ateş açan duyarsız kişilere isyan etti.

Seçimin hemen ardından, yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nde de pek çok vatandaş sonuçları kutlamak amacıyla sokağa akın etti. Kİmi klason çaldı, kimi ise halay yada horon çekti. Ancak, bazı duyarsız kişiler ise çevredekilerin can güvenliğini düşünmeden havaya ateş açtı. Kocaeli'nde, şans eseri herhangi bir üzücü olay yaşanmadı. Ancak, rastgele açılan ateş sonucu aracı hasar gören Gölcük Mahalle Muhtarı Melahat Gökdeniz, bu duruma isyan etti.

SİLAHLI SEVİNÇ OLMAZ
İnsanların sünnet ve düğün cemiyetinde, asker eğlencesinde, futbol maçları sonrasında ve seçim sonrasında kendi destekledikleri aday için sevinmelerinin son derece normal olduğunu ifade eden Gökdeniz, “ Halay çekilmesi veya horon oynamak normal Bir şey, caddeye çıkıp klakson çalmak da son derece normal bir sevinç gösterisidir. Ancak, geçmişte yaşanan onca olaya ve yapılan onca uyarılara rağmen, hala eline silah alarak havaya ateş açmak anlaşılır gibi değil. Kimsenin can güvenliğini düşünmeden yapılan bu hareket doğru değil. Bakın olay akşamı benimaracımı park ettiğim binanın duvarına isabet ederek seken kurşun, aracıma geldi. Aracımın hali ortadadır. Ya içerisinde biz olsaydık. Sevincin silahlısı olmaz. Silahla sevinç olmaz” dedi. Akdeniz, sosyal medya hesabında aracının aldığı hasarı paylaşarak “ Bu mermi arabama değilde, birinin balkonunda birine gelseydi. Bu vicdan sizi rahatsız etmeyecekmiydi? İfadeleri ile paylaştı.

AbbasÇakar

paylasim.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.