Yönetimin meclise desteğini arkamıza almak istiyoruz

Yönetimin meclise desteğini arkamıza almak istiyoruz

Kocaeli Barosu Genç Avukatlar Meclisi yürütme kurulu adayı Avukat Pınar Babadağı, “Birlik içinde gençlik” ekibi olarak eğitim ve iletişime dair projelerinin olduğunu belirtip, “Baro yönetiminin meclisimize desteğini arkamıza almak istiyoruz” dedi

Kocaeli Barosu Genç Avukatlar Meclisi Başkan adayı Resul Uludağ ile birlikte daha önce birlikte stajyer avukat temsilciliği yapan Asena Babadağı, şimdi de Uludağ’ın listesinden meclisin yürütme kuruluna aday. “Baroculuk bir kere suyunu içtiğinde geri dönemediğiniz bir şey. Meslektaşlarımız için hep beraber bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu anlamda projelerimiz var” diyen Babadağı şunları kaydetti:

YÖNETİMİN MECLİSE DESTEĞİNİ

ARKAMIZA ALMAK İSTİYORUZ

 

“Eğitimin yanı sıra meslektaşlarımızı daha çok bir araya getirip iletişimlerini arttırmaya yönelik projelerimiz var. Tabi ki icrai niteliğimiz yok, tavsiye niteliğinde kararlar alabiliyoruz. Ama Kocaeli Barosu, Genç Avukatlar Meclisi’ne çok önem veren bir baro. İlk kurulan genç meclislerinden biriyiz. Bu dönem yönetimde de bir koltuğumuz var. Biz de bu desteği arkamıza alarak genç meslektaşlarımız için daha fazla şeyler yapmak istiyoruz.”

DOYDUĞUN YER MANTIĞI

İLE KOCAELİ’Yİ SEVDİM

 

7020-003.jpg

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi (2019) mezunu Asena Babadığı, Konya’nın Ereğli İlçesi eşrafından. Üniversite tahsili sonrası stajını ilimizde tamamladı, ofisini 2020 yılı başlarında ilimizde açtı. Babadağı, “Burada çalışmaya başlayınca benim için doğduğun yer değil doyduğun yer mantığıyla zamanla da Kocaeli’yi de sevdim, alıştım. Burada evlendim, mali müşavirlik yapan eşim de burada. Buraya yerleştik. Başka yere gitmeyiz diye düşünüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.