Yönetimi Büyükgöz Belirledi

Yönetimi Büyükgöz Belirledi

Gelecek sezon kulübün mali disiplini açısından önemli bir hamle geldi ve Kocaelispor’u Sevenler Derneği kuruldu. Öncü isim Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın.

Başkan Büyükakın aynı zamanda derneğin koordinasyonunu yönetecek.

Çin'den başlayarak kısa bir süre içerisinde tüm dünyada yüzbinlerce insanı etkileyen koronavirüs-Covid19 pandemisi ile mücadele sürerken, diğer yandan sportif organizasyonların akıbetleri ile ilgili hiç kimsenin bir fikri yok. Aynı durum derneklerin çalışmaları için de geçerli. Kocaelispor’un Mayıs ayındaki olağan genel kurulunu yapıp yapmayacağı da şekillenmiş değil. Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile ikinci bir emre kadar derneklerin hiçbir faaliyette bulunamayacağını duyurmuştu.

YÖNETİMİNİ DE BÜYÜKAKIN BELİRLEDİ

Önümüzdeki sezonla ilgili olarak girişimlersalgın öncesinden başlamış. Kulübün mali anlamda finansmanının sağlanacağı bir dernek kuruldu ve derneğe “Kocaelispor’u Sevenler Derneği” adı verildi.Bu dernek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından koordine edilecek. Dernekteki yöneticilerin 1’i dışındaki tüm isimler Büyükakın’ın inisiyatifinde davet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.