YÖNETİM GÖREVİNİ YAPTI SIRA TAKIMDA

YÖNETİM GÖREVİNİ YAPTI SIRA TAKIMDA

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu, takımı 2.lige çıkarmak için yoğun tempoda çalışıyor. Sezona...

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu, takımı 2.lige çıkarmak için yoğun tempoda çalışıyor.

 Sezona 16 yeni transfer yaparak başlayan ilk yarıyı istediği yerde tamamlayamayan Darıca Gençlerbirliği, eksik gördüğü noktalara nokta transferler yaparak güçlendi. Özellikle Yusuf Atay, Müslüm Akdoğan ve Gökhan Gümüşşsu transferleri Darıca Gençlerbirliği camiasına büyük heyecan kazandırdı.

 

 

Oldukça güçlü ve alternatifi geniş bir kadro kuran sarı yeşilli ekibin Antalya kampında takım olma yolunda ciddi aşama kaydetmesi yüzleri güldürüyor.

 

İkinci devreye lider Düzyurtspor’un 6 puan gerisinde girecek olan Darıca Gençlerbirliği puan farkını da dert etmiyor. Transferde teknik heyetinin tüm isteklerini yerine getirdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu, ikinci yarıda arzu ettikleri bir Darıca Gençlerbirliği izlemek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.