Yöneticiler Yeşilova’da pazarcı esnafını dinledi

Yöneticiler Yeşilova’da pazarcı esnafını dinledi

İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu, Yeşilova Kapalı Pazarı’nı ziyaret ederek esnafa su tasarruf aparatı, selvi fidanı ve alışveriş çantası hediye etti, isteklerini dinledi

Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında İzmit Çınar ekibi ve İzmit Belediyesi üst yönetim kadrosu Doğu Kışla Pazar Alanını ziyaret etmişti. Çalışmalarına ve ziyaretlere devam eden İzmit Belediyesi üst yönetici kadrosu, Yeşilova Pazar Alanı’nı da ziyaret ederek esnafa kolaylık diledi. Genç Çınar ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaşlara yüzde 30 su tasarrufu sağlayan aparatları dağıtan yöneticiler, selvi fidanı ve alışveriş torbası da hediye etti.

VATANDAŞ MEMNUN

Pazarcı esnafını ziyaret eden İzmit Belediyesi Başkan Vekili, meclis üyesi ve koordinatör Mehmet Baştürk, belediye koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın istek, ihtiyaç ve şikâyetlerini sorarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamları iletti. Memnuniyetlerini dile getiren pazarcı esnafı ve vatandaşlar selvi fidanı, alışveriş çantası ve su aparatları için teşekkür etti. Pazar esnafına destek olmak isteyen İzmit Belediyesi üst kadrosu alışveriş de yaparak vatandaşlara sağlıklı günler diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.