Yolu yok gitmeye keşkek yapıyor yemeye

Yolu yok gitmeye keşkek yapıyor yemeye

Darıca Tuzla Caddesi’nde iki ay önce başlanan ve tamamlanan altyapı çalışmalarından ardından caddenin büyük kısmında hala yapılmayan asfalt yüzünden...

Darıca Tuzla Caddesi’nde iki ay önce başlanan ve tamamlanan altyapı çalışmalarından ardından caddenin büyük kısmında hala yapılmayan asfalt yüzünden hem araç sürücüleri hem de cadde kenarında evleri bulunan vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

 

CADDE DEĞİL KÖSTEBEK TARLASI

Darıca’nın en büyük caddelerinden olan Tuzla Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda altyapı çalışması yapıldı. Darıca Anadolu Öğretmen Lisesi’den başlayan altyapı çalışmaları Mezbahane denilen yere kadar devam etti. Altyapı çalışmalarının bitmesinden neredeyse iki at geçmesine rağmen ne Darıca Belediyesinin ne de Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin caddede asfaltlama çalışması yapmaması yüzünden cadde adeta köstebek tarlasına dönmüş. Caddenin biran önce asfaltlanmasını isteyen araç sürücüleri yoldaki çukurlardan dolayı araçlarının hasar gördüğünü belirttiler.

 

KAPI DEĞİL YOL YAPSIN

Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak’ın şehre giriş kapısın yerine önce bozuk olan yolları asfaltlamasını isteyen vatandaşlar, “Darıca’nın en büyük caddesi aylardan beri bu durumda. Yağmurda cadde çamur içersinde kalırken havalar sıcak olduğunda ise toz toprak içersinde kalıyor. Evleri cadde üzerinde olan vatandaşlar tozdan dolayı bu sıcak havada kapı ve pencerelerini açamıyor. Şükrü Karabacak Darıca’ya giriş kapısı yapıyormuş. Başkan Karabacak önce gelsin şu caddenin haline baksın” şeklinde görüş ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.