Yolsuzluk operasyonunu değerlendirdiler

Yolsuzluk operasyonunu değerlendirdiler

 Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak Gebze’deki muhalefet partilerin ilçe başkanları gazetemize yaptıkları açıklamalarda operasyonun...

 

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak Gebze’deki muhalefet partilerin ilçe başkanları gazetemize yaptıkları açıklamalarda operasyonun devam etmesi ve operasyonun yerel yönetimlerde yapılması gerektiği yönünde görüş belirttiler.

 

BUZ DAĞININ GÖRÜNEN YÜZÜ

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, “Dün dediğimizi bugün de diyoruz. Bu ülkede hukuk herkese lazım. Yapılan operasyonda ortaya çıkan paralar, kasalar ve belgeler utanç verici. Bunları yıllardır bizler dile getiriyorduk. Ancak bugün gün yüzüne çıktı. Ortaya çıkan bu durum buz dağının görünen kısmı. Düne kadar övdükleri yere göğe sığdıramadıkları savcılar emniyet bugün çete olarak ilan ediliyor. Yolsuzluğa karışan bakanların da biran önce istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

RÜŞVET VEREN DE ALAN DA SUÇLUDUR

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik ise, “Toplumun tümünde bir rahatsızlık var. Bakanların çocuklarının karıştığı ve başbakanın çocuğuna kadar gittiği iddia edilen bir yolsuzluk var. Bu durum hangi partinden olursa olsun insanları rahatsız ediyor. Partimiz yerel yönetimdeyken bile rüşvet alan da veren de yazan bir yazı vardı. Ancak bunlar iktidar geldikten sonra bu yazıyı kaldırdılar. Yaklaşan seçimlerde milletimiz oy verirken yaşanan bu durumları da göz önünde bulundurur” şeklinde konuştu

 

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de, “Gerçekleştirilen operasyonun Gebze ve Kocaeli’nde de yapılmasını istiyoruz. Gebze belediye başkanı hakkındaki iddiaların da araştırılması gerekir. Kocaeli belediyesinde yaşanan yolsuzluklarla ilgili olarak devam eden davaların biran önce sonuçlanmasını diliyoruz. Başbakan Ergenekon’da savcısıyım diyordu. Şimdi de aynı sözü söyleyecek mi? 830 tl Asgari ücretle çalışan 20-30 tl zam alan emeklinin hakkını yiyenlerden hesap sorulmalıdır” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.