Yolcuyu öldüresiye dövdüler!

Yolcuyu öldüresiye dövdüler!

İşe gitmek için binmeye çalıştığı ilk otobüs, kendisini almadı. Bekleyip bindiği 2’inci otobüste, ilk aracın şoförü için “Şerefsiz” diyerek tepki gösterdi.

İşe gitmek için binmeye çalıştığı ilk otobüs, kendisini almadı.  Bekleyip bindiği 2’inci otobüste, ilk aracın şoförü için “Şerefsiz” diyerek tepki gösterdi. Ancak, bindiği aracın şoförü, kendisini almayan aracı kullanan kişinin babası olduğunu söyledi. Araç şoförü ile yaşadığı kısa süreli tartışma sonucu, 2’inci araçtan da aşağı indi. Son bindiği araçta ise 2 kişinin saldırısına uğrayarak öldüresiye darp edildi.

Gebze’de,  18 Kasım 2021 günü meydana gelen olayda, evden işe gitmek için çıkan ve 402 Numaralı hatta binmek isteyen Şenol Bayraktar, 18.50’de geçen araca durması için el etti. Ancak iddiasına göre araç şoförü kendisini gördüğü halde, durmayarak yoluna devam etti. 10 Dakika sonra gelen ikinci araca binen ve ilk aracın kendisini almaması nedeniyle söylenen Bayraktar, o sinirler “neden durmuyorsunuz işe geç kalıyorum az önce geçen şerefsizde durmadı”  kelimelerini sarf etti.  Bu kelimelere hiddetlenen araç şoförü, kendisinden önce geçen araç şoförünün babası olduğunu söyleyerek “Sen benim babama nasıl şerefsiz dersin” diyerek kendisi ile tartışmaya başladı Bunun üzerine Bayraktar bu araçtan da indi.  Bayraktar’ın iddiasına göre, son bindiği araçta ise inmek istediği durağa geldiğinde 2 kişi tarafından aniden saldırıya uğrayıp öldüresiye dövüldü.

 

İLK ARAÇ DURMADI

Bir manada kendisi de öfke ile kalkıp zarar ile oturan Şenol Bayraktar,  yaşadıklarını şu şekilde anlattı. “18 Kasım günü, işe gitmek için her gün kullandığım toplu taşıma aracına binmek için evden çıktım. Dilovası’nda çalışıyorum. 402 Numaralı hatta binecektim. Her gün 18.50’de duraktan geçen aracı bekledim. Geldiğinde ise el edip binmeye çalıştım. Ancak araç durmayarak transit geçti. Durakta beklemeye devam ettim. İlk aracın peşinden yaklaşık 10 dakika sonra gelen araca bindim ve gayriihtiyari ‘neden durmuyorsunuz işe geç kalıyorum ez önce geçen şerefsizde durmadı’ dedim. Bunun üzerine araç şoförü ‘o benim babam, sen ona nasıl öyle dersin’ şeklinde bağırıp küfür ve hakaretlerde bulundu Bende kendisinden özür dileyerek araçtan indim” dedi.

 

“ÖLDÜRECEKLERDİ”

Bir süre daha indiği durakta beklediğini iddia eden Bayraktar, “10 Dakika sonra gelen araca bindim.  Kartımı bastım. Şoför bana dönerek ‘Nerde ineceksin’ dedi.  Bende kendisine Dilovası Gümrük durağında ineceğimi söyledim. Geçtim yerime oturdum. Ancak araç şoförü sürekli olarak bir telefon trafiğinde bulundu. Araç durağa geldiğinde ben inmek için hazırlandım. Benle birlikte 2 kişi daha inmek için hazırlandı. Tam kapıdan ineceğim esnada kafama yumruk attılar.  Sendeleyip düştüm. Onlarla birlikte araç şoförü de araçtan inip bana vurmaya başladı. Bu esnada tartıştığım 2. Araç şoförü de olay yerine geldi. Beni iki otobüsün arasında darp etmeye başladılar. Küfür ve hakaretler ettiler. O esnada inmiş olduğum aracın yolcuları araya girerek beni kurtardı. Yoka öldüreceklerdi. Elmacık kemiğim kırıldı. Beni oldukça ağır bir şekilde darp ettiler. Sırtlan gibi saldırdılar. Benim tek hatam gayriihtiyari tepki gösterirken ağzımdan çıkan “Şerefsiz” sözü oldu.   Şikâyetçi oldum. Adalet önünde hesap verecekler” dedi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.