Yolcu otobüsünde 98 kilo eroin ele geçirildi

Yolcu otobüsünde 98 kilo eroin ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonda, durdurulan bir yolcu otobüsünden 98 kilo 400 gram eroin ele geçirildi.

Kocaeli  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu, takibe alınan bir  yolcu otobüsü  TEM Otoyolu üzeri  Kocaeli Geçişinde durduruldu.  Otobüste dedektör köpek  Rek ile gerçekleştirilen aramada, dedektör köpeğin zemin kısma  tepki vermesi üzerine, araç detaylı  inceleme  amacıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Yapılan incelemeler sonucu aracın  zemininde gizlenmiş 98 kilo 400 gram Eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

 

TİPİOĞLU'NDAN TEBRİK

Yapılan operasyonla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden ekipleri tebrik eden Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “Türk Polisi Aziz Milletinin huzuru için her koşulda mücadelesini sürdürmektedir” Bugün ağır kış altında durdurdukları araçta; 98 Kilo 400 Gram Eroin Yakalayan arkadaşlarımı ve Narkotik köpeğimiz Rex'i kutluyorum. Elinize, emeğinize sağlık. Ayağınıza taş değmesin" cümlelerini kullandı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.