Yol ve köprüleri karartan hırsızlar yakalandı

Yol ve köprüleri karartan hırsızlar yakalandı

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde bulunan bağlantı yolları ve köprülerden 2 bin 500 metreye yakın aydınlatma kablosu çalan 4 kişi, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı, JASAT dedektiflerinin kamera incelemesi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri,  Kocaeli geçişinde bulunan bağlantı yolları ve köprülerden bir biri ardına meydana gelen aydınlatma direklerine giden kablo hırsızlıkları, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı, JASAT Timi (Jandarma Suç Araştırma Timi) tarafından araştırılmaya başlandı.  Olayı detaylı olarak inceleyen Jandarma ekipleri, güzergâhta bulunan onlarca kameraya ait görüntüleri, tek tek dikkatli bir şekilde inceledi.  Yaklaşık 35 saat süren kamera incelemesi sonucu olayın failleri tespit edilerek operasyon için düğmeye basıldı.

 

TUTUKLANDILAR 

JASAT ekiplerinin dikkatli ve başarılı çalışmaları sonucu tespit edilen M.P. A.P, H.İ.P. ve M.P isimli zanlılar, Gebze ve Dilovası’nda farklı adreslere yapılan baskınlar ile yakalanarak gözaltına alındı. 4 farklı olayda yaklaşık 2 bin 500 metre aydınlatma kablosu çaldıkları belirlenen ve akraba oldukları tespit edilen şüpheliler,   Jandarma’da tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.