YKS'ye hazırlanan öğrencilere destek

YKS'ye hazırlanan öğrencilere destek

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, liselerde eğitimlerine devam eden 12. sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık soru bankası seti hediye etti.

Başiskele Belediyesi'nin geçen haftaki 8. sınıflara LYS hazırlık soru bankası dağıtım töreninin ardından lise son sınıfı öğrencilerine YKS hazırlık soru bankası seti dağıtım töreni Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Geçen yıllarda dağıtılan YKS hazırlık soru bankası seti ile sınavlara hazırlanan ve Türkiye'nin önemli üniversitelerini kazanan öğrencilerin konuşmalarının yer aldığı video ile başlayan programda konuşan Başkan Yasin Özlü, eğitimin önemine vurgu yaparak, gençlerin her zaman destekçisi olduğunu söyledi. Başkan Özlü, " Kocaeli'nin en büyük ve modern gençlik merkezindesiniz. Türkiye'nin de sayılı gençlik merkezinden bir tanesi. Altyapısı imkanları bakımından onlarca kurs açılıyor. Robotik kodlamadan Youtube kayıt videosuna kadar her şey burada var. Sizler talep ettikçe daha fazlası da olacak ve çeşitlenecek inşallah. Ama bu binaların içini sizler doldurmadıkça, içerisinde hizmet vermedikçe bir anlamı olmaz. Bir binadan öteye gitmez. Binalar ruh veren mimarisi değil içinde insanlara verilen hizmetlerdir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.