Yine ucuz atlattık!

Yine ucuz atlattık!

 Gebze’de sık sık yaşanan yangınlara dün bir yenisi daha eklendi. İtfaiye merdivenlerinin yetersiz kaldığı yangın çevrede büyük bir korku ve...

 

Gebze’de sık sık yaşanan yangınlara dün bir yenisi daha eklendi. İtfaiye merdivenlerinin yetersiz kaldığı yangın çevrede büyük bir korku ve paniğe sebep oldu.

Gebze dün yine büyük bir yangın paniğini ucuz atlattı. Osman Yılmaz Mahallesi 625 sokakta bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Bakım- onarım yapılırken çıktığı söylenen yangın kısa sürede büyüdü ve çevrede büyük paniğe neden oldu. Gebze’nin bir çok noktasından da görülebilen yangına itfaiye kısa sürede müdahale etmek istedi ancak merdivenlerin yetersiz olması itfaiyeye de zor anlar yaşattı. Yangına müdahale eden bir itfaiye görevlisi ise dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Çevre sakinleri, Gebze bölgesinde sık sık bu tür yangınların çıktığına dikkat çekerek, daha uzun merdivenli araçların görev yapmasını istediler. Öte yandan yangında can kaybı olmazken, uzun süre yanan binanın çatı kısmında büyük hasar oluştuğu gözlendi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.