Yine olmadı 1-1

Yine olmadı 1-1

Kocaelispor, ilk yarısını 1-0 yenik kapadığı maçta Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. 79'da Diop ile golü bulan temsilcimizin maçın son bölümlerindeki baskısı sonuç vermedi. Maç sonunda taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Kocaelispor, 18. hafta mücadelesinde kendi sahasında Eyüpspor'u ağırladı. İlk 20 dakikada iki ekipte ciddi gol pozisyonu üretemezken, 21.dakikada Timur Temeltaş'ın kullandığı frikik atışında meşin yuvarlak ağlarımıza gitti. İlk yarıda kötü futbolunu sürdüren temsilcimiz hücumda yine etkisiz kaldı. İstanbul ekibi 36'da Umut ve 39'da Cenk Ahmet ile çektiği şutlar auta gitti ve ilk yarıyı 0-1 yenik kapadık.

 

BASKI SONUÇ VERMEDİ

Kocaelispor'da devre arası da Cisse- Omolo ve Tisdell- İlyas Kubilay Yavuz değişikliği yapıldı.İkinci yarıda kıpırdayan ve rakip sahada baskı kuran Kocaelispor 52.dakikada mutlak gol kaçırdı.Benhur'un sağ kanattan taşıdığı pozisyonda Mandjceck'in kale ağzındaki şutunu kaleci kurtardı. Sağlı sollu atak geliştiren temsilcimiz hücum hattında final vuruşlarında başarısız oldu.64'de Periara- Mevlüt, 75'de Mandjceck - Yiğit Ali değişikliğı yapıldı. 79'da Yiğitali içeri kesti, Benhur'un kafa pasında Diop topu ağlara gönderdi ve durum 1-1 oldu. 81'de Yiğit Ali'nin şutu yandan auta gitti. Maçın son bölümlerinde temsilcimizin baskısı sonucu değiştirmedi ve müsabaka 1-1 sona erdi.

 

kocaeli-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.