Yine Dilovası yine gerilim

Yine Dilovası yine gerilim

Dilovası belediye meclisi ekim ayı olağan toplantısı 2. oturumu, ilk oturumu aratmadı. 2021 tahmini bütçesi 87 milyon 487 bin 500 lira olarak oy çokluğuyla onaylandı.

Dilovası belediye meclisin de ekim ayı olağan toplantıları ikinci oturumu Dilovası belediye  başkanı Hamza Şayir başkanlığında gerçekleşti. Ekim meclisinin ilk oturumu çok hararetli geçmiş, toplantıdan sonra da kavganın eşiğinden dönülmüştü. Bugün gerçekleşen ikinci oturum sakin başladı. Başkan Şayir’in gündeme dair açıklamalarının ardından gündeme dair maddelere geçildi. Gündemde tahmini bütçe ve bütçe taslağı vardı. Saadet partisi grubu adına İnci Aydemir sözü aldı.

Aydemir konuşurken Şayir’den sözlü müdahale geldi. Ardından film koptu. Her iki tarafta birbirine çok ağır ithamlarda bulundu. 15 dakikadan fazla süren sözlü tartışmadan sonrası gündemin iki maddesi oy çokluğuyla onaylandı. Meclis toplantısı bitiminde HDP Dilovası ilçe eş başkanı Kadir Demir, Hamza Şayir’i ajanlıkla suçladı. Gergin ortam yumuşadıktan sonra meclis dağıldı.

Detaylar gelecek….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.