Yine Atatürk demedi!

Yine Atatürk demedi!

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu 5. Sınıf öğrencisi Saliha Doğa Polat’a bıraktı. Burada yine Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Tavşancıl Ziya Toplan İlkokulu 5. Sınıf öğrencisi Saliha Doğa ve öğretmenleri, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette koltuğunu minik öğrenci Saliha Doğa Polat’a bıraktı.

AKP’li Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu burada yaptığı konuşmada yine Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmadı.

Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan vatandaşlar, Dilovası Belediye Başkanının hizmet değil siyaset yapmayı amaçladığını daha ilk günden Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e karşı olumsuz tavrını gösterdiğini söylediler.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında da Atatürk’ten tek kelime etmeyerek yok saymıştı.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.