Yılmazel’e geçmiş olsun ziyareti

Yılmazel’e geçmiş olsun ziyareti

İyi Parti ve CHP ilçe başkanları ile Gebze Ticaret Odası meclis üyeleri CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel’in ameliyat olan eşi Arzu Yılmazel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde yere düşerek kolunu kıran CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel’in eşi Arzu Yılmazel önceki gün Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat oldu. CHP’li Şahin Yılmazel’in eşi Arzu Yılmazel’e CHP Kocaeli Önceki Dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve eşi Hilal Uluköylü, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve Sadık Güvenç, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Çeper, İyi Parti Gebze Kurumsal İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Uzel, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeleri Musa Torgay ve Ayhan Çakan geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

 

Yeni Haber Gazetesi olarak CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel’in eşi Arzu Yılmazel’e geçmiş olsun diliyoruz.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.