Yılmaz’dan rakibe tebrik ve  “iğne.” Federasyona “tebrik”

Yılmaz’dan rakibe tebrik ve “iğne.” Federasyona “tebrik”

Diliskelesispor Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz, 2-1 kaybettikleri ve kırmızı kart gördüğü Feriköy maçı sonrası yenilginin faturasını hakeme kesti. Rakibi tebrik ederken top seçiminden ötürü iğneledi. Federasyonu da, stat seçiminden ötürü “tebrik” etti…

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’taki temsilcimiz Diliskelespor deplasmanda lider Feriköyspor’a çok iyi direndi. İç sahada ilk iki maçta puan firesi vermeyen mavi beyazlılar ilk defa mücadele ettiği BAL’da ilk deplasman puanını, avucunun içinden kaçırdı.

SAKARYALI HAKEMLER YÖNETTİ

İstanbul’un Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi’ndeki Feriköy Stadı’nda oynanan maçı Sakarya Bölgesi hakemleri yönetti. Yunus Aytekin Atabek’in yardımcılıklarını çizgide Abdulsamed Yeşilbaş ve Furkan Köknar, saha kenarında. Bedirhan Gökdemir yaptı.

İYİ DİRENDİ AMA…

Temsilcimiz 39’da Yunus Emre Coşkun’un golüne 81’de Abdulbaki Kılıç ile yanıt verdi. 87’de Görkem Özkul’un penaltı golüne boyun eğdi.

Teknik Direktör Mehmet Yılmaz; 1-1 iken aleyhlerine çalınan penaltının, penaltıyla ilgisi olmadığını ve skor 1-2 iken lehlerine penaltının verilmediği gerekçesiyle; tepkisinden ötürü kendisine kırmızı kart gösteren hakem Sakarya Bölgesi hakemi Yunus Aytekin Atabek’e kesti, mağlubiyetin faturasını.

BU SAHADA MAÇ OYNATAN

FEDERASYONU TEBRİK EDERİM!

Bu maça dair sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede maçı kazanan Feriköyspor’u tebrik edip güzel bir maç oynandığını kaydeden Yılmaz, federasyona yüklendi, rakibi inceden iğneledi:

“Federasyon yetkililerini tebrik ederim, halı sahadan biraz daha büyük, zemini berbat, iki takım soyunma odaları aynı yerde olan bir sahaya BAL maçı oynatma izni verdikleri için.

FERİKÖYSPOR İLE OYNAYACAKLAR

KIRTASİYEDEN TOP ALSINLAR

Feriköyspor ile maç yapacak takımlara uyarım idmanlarinı bu şartlarda yapsınlar ve top olarak kırtasiyeden top alsınlar çünkü bilerek bu toplarla oynuyorlar ve hakemde izin veriyor buna.

NE HAKEMLE NE

RAKİPLE İŞİM OLDU

Beni bilen bilir, 30 senelik futbol hayatımda ne hakemle ne rakiple işim olmuştur, alt yapı dahil herhalde gördüğüm üçüncü kırmızı kart oldu bu maç ile birlikte.

ALINLARINDAN ÖPÜYORUM

İki tane ligin lideri ile deplasmanlarda oynayıp onlara sahayı dar edip iki penaltıyla maçları kaybeden aslan yürekli oyuncularımı alınlarından öpüyorum.”

AYRINTI HABER…

Şifo Mehmet: Penaltı değildi

Keskin: Haksızsam haram olsun

https://cuq.in/bxYV

FERİKÖYSPOR 2-1 DİLİSKELESİSPOR

Stat: Feriköy

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek, Abdulsamet Yeşilbaş, Furkan Köknar / Bedirhan Gökdemir

FERİKÖYSPOR: Murat Coşkun, Güven Şen, Doğan Zincir, Musa Demir, Ömer Arslan, Tolga Keskin, Ertuğrul Köktürk (Dk.78 Görkem Özkul), Berke Avaz (90+5 İsmail Emre Kara), Yusuf Enes Coşkun, Emir Çilli, Mert Gayıp (Dk.69 Emirhan Özdemir)

Teknik Direktör: Şaban Acar

DİLİSKELESİSPOR: Emre Yılmazer, Cebrail Serçek, Alperen Can (Dk.46 Salih Gevençli), Selcan Pekkanlı, Gürol Karataş, Yusuf Kaan Kara, Görkem Akıllı (Dk.63 Abdülbaki Kılıç), Yasin Bayram (Dk. 46 Mücahid Çakmak), İbrahim Arda, Eren Bölükbaş (Dk.75 Yunus Emre Yılmaz), Tunahan Nazlı (Dk.63 Oğuz Başaran)

Teknik Direktör: Mehmet Yılmaz

Goller: Dk.39 Yunus Enes Coşkun, Dk.87 Görkem Özkul (P) – (Feriköyspor), Dk.81 Abdülbaki Kılıç (Diliskelesispor)

BAL 2’nci Grup

Fotolar: Gazetemiz arşiv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.