Yılmaz’dan Feriköy maçı öncesi  son çeyrek uyarısı: Geliştireceğiz

Yılmaz’dan Feriköy maçı öncesi son çeyrek uyarısı: Geliştireceğiz

Gebzespor yenilgisi sonrası oyun kurmada eksik kaldıklarını belirtip uyaran Diliskelesispor Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz, yarınki Feriköy maçı öncesi, final diye tanımladığı son çeyrek uyarısında bulundu. “Keşanspor maçının final bölümünü daha kaliteli oynayabilirdik. Geliştireceğiz

iskele-4.jpg

BAL 2’nci Grup’taki temsilcimiz Diliskelesispor, hafta içi mesaisinde şampiyonluğun iddialı ekiplerinden, İstanbul Şişli İlçesi’nin temsilcisi Feriköyspor’a konuk olacak. Mavi beyazlılar bu maça Keşanspor maçında edindiği maçın hem yorgunluğu ama aynı zamanda galibiyetin getirdiği moralle de çıkacak.

Diliskelesispor ikinci hafta maçında Gebzespor’a konuk olmuş, özellikle savunmada sergilediği performans ile beğeni toplamış, etkili kontraataklar ile puan veya puanları zorlamıştı. 1-0 Gebzespor’un galibiyeti ile biten kaç sonrası Teknik Direktör un kurmada eksik kaldıklarını belirtip, geliştireceklerini söylemişti.

iskele-5.jpg

Öyle de oldu ancak bu sefer özellikle uzatmalarla birlikte, 2-1 önde girilen son 15 dakikalık süreçte takım kalesinde ciddi pozisyonlar verdi.

iskele-6.jpg

Konuk ekip uzatma bölümünün son dakikasında neredeyse boş kaleye, pozisyon ve puan yaktı.

Teknik patron Mehmet Yılmaz yarınki (08 Kasım Çarşamba) Feriköy maçı öncesi bu eksiklik üzerinden uyardı.

iskele-7.jpg

Yılmaz mesajında, “Bu lig bizi nereye götürür bilmem ama amacımız bizi izlemeye gelenlere iyi futbol ve keyifli maçlar izletmek, gerisi Allah'ın takdiri” görüşlerine de yer verdi.

“Geçen maçtaki hatalarımızdan ders alıp mükemmele, yakın kaleciden başlayan oyun kurulumları yapan, üçüncü bölgede maçın büyük bölümünde harika baskılar yapan, defansif anlamda neredeyse rakibi ceza sahamıza sokmayan, terinin son damlasına kadar sahada bırakan, Keşan gibi kaliteli bir takımı özgüvenli ve iyi bir oyunla yenen takımımı yürekten kutluyorum. Oyunun final bölümünü daha kaliteli oynayabilirdik, bu eksiğimizi geliştirmek için çalışacağız.”

SAKARYALI HAKEMLER YÖNETECEK

iskele-8.jpg

İstanbul’un Şişli İlçesi, Feriköy semtindeki Feriköy Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçı bu sezon başında Gölcükspor – Gebzespor arasında oynanan, Gölcükspor’un 2-0 kazandığı Türkiye Kupası eleme maçını da yöneten, Sakarya Bölgesi hakemi Yunus Aytekin Atabek yönetecek. Atabek’in yardımcılıklarını Abdulsamed Yeşilbaş ve Furkan Köknar yapacak. Dördüncü hakem Bedirhan Gökdemir. Yardımcı hakemler de Sakarya Bölgesi’nden.

MUTFAKTA BİRİLERİ VAR

Diliskelesispor’da vitrine çıkan isim futbolun doğası gereği Teknik Direktör Mehmet Yılmaz. Ancak ekip geniş ve deneyimli.

iskele-9.jpg

Teknik Heyeti Sportif Direktör Bedrettin Şimşek,

iskele-10.jpg

yardımcı antrenör Yavuz Selimoğlu, kaleci antrenörü Fatih Yılmazer ve

iskele-11.jpg

atletik performans antrenörü Yener Egemen’den oluşuyor. Egemen aynı zamanda Darıca’daki Fit Akademi’nin kurucusu Deniz Yıldızları Lisesi’nde beden eğitimi öğretmeni. Yüksek lisansını egzersiz ve antrenman bilimleri üzerine yapıyor. Takımın teknik heyeti, geçen sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu getiren ekibe, Bedrettin Şimşek’in takviyesi ile oluşturuldu. Rakip takımların takibi de aynı heyet tarafından yapılıyor.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.